Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

✓ Volledig te personaliseren keramisch zwembad

✓ In Beveren geproduceerd

✓ Eigen transport met snelle levering

Heeft u last van osmose in uw zwembad? Osmose is de term die we gebruiken om te omschrijven dat de gelcoat van een zwembad, in vele gevallen een kuipzwembad, is aangetast. Hierdoor kan het water van het zwembad doordringen tot in de kern van het kuipzwembad. Hoewel dit natuurlijk niet de bedoeling is, is het zinvol om te vermelden dat osmose in een zwembad geen gevaar vormt voor zwemmers.

Neem nu contact op!

Is er sprake van osmose in uw zwembad?

Er zijn 2 manieren om osmose in een zwembad op te merken. Eerst en vooral is er een merkbare azijngeur, vanwege restanten azijnzuur die zich mengen met het water. Ten tweede zullen er kleine, doch visueel merkbare, blaasjes ontstaan aan de oppervlakte van de kuip. Vroeger was osmose een bekend probleem bij kuipzwembaden, zeker bij zwembaden uit ppc, maar vandaag de dag is dit minder het geval. Althans, toch bij verkopers van kwaliteitsvolle zwembaden die het beste met u voor hebben.

Geef osmose geen kans met onze zwembaden

Het feit dat wij bij Tuin Luxe onze zwembaden zelf fabriceren in ons atelier in Beveren, staat ons toe om u enkele garanties te kunnen maken. Zo versterken wij onze zwembaden met verschillende lagen om de kern te versterken, wat voor u een onverslijtbaar zwembad betekent. Omdat wij alle vertrouwen hebben in de zwembaden die onze onderneming maakt, geven wij u zelfs een levenslange garantie op waterdichtheid! Wanneer u osmose in uw zwembad absoluut wilt voorkomen, raden wij u een mozaïek zwembad aan of een zwembad vervaardigd uit keramisch vinylester.

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Neem dus zeker een kijkje in ons aanbod, want met onze zwembaden bent u zeker van kwaliteit en blijven kwaaltjes achterwege. Vul vandaag nog een offerteaanvraag in. Binnen de kortste keren komen wij uw op maat gemaakt zwembad installeren in uw tuin in Beveren. U kunt ons ook steeds opbellen op het nummer 03 336 38 17!