Klantverhalen

Laat je inspireren door enkele van onze klantenverhalen!
 • Vlotte installatie

  Met toewijding en vakmanschap werken we onvermoeibare om jouw luxe zwembad vlot tot in de perfectie te realiseren. Wat de aard van je project ook is, we werken jouw project volledig af voordat wij iets anders beginnen.
  Het ging heel vlot: een paar maanden later hadden we al ons zwembad. Zo konden we er nog in het najaar van genieten.

  Familie De Dobbeleir

  Kallo
 • Betrouwbare partner

  Kies je voor een samenwerking met Tuin Luxe voor jouw luxueuze droomzwembad, dan kun je erop vertrouwen dat wij niet alleen je droom realiseren maar ook alle administratieve aspecten regelen. Ons doel is om jou een moeiteloze ervaring te bieden, waarbij wij alle logistieke stappen voor onze rekening nemen.
  We voelden onmiddellijk dat we bij Tuin Luxe een partner hadden gevonden waarop we konden vertrouwen!

  Familie De Wilde

  Kallo
 • Goede nazorg

  Bij ons blijf je op ons rekenen, ook nadat het project is opgeleverd. Of je nu advies nodig hebt over zwembadonderhoud of goede raad bij de apparatuur, onze toewijding aan jouw tevredenheid gaat verder dan de oplevering.
  We zijn op ons gevoel afgegaan, en dat loonde. Tuin Luxe stond ons bij met raad en daad, ook na de installatie.

  Familie De Dobbelaer

  Melsele
 • Gemakkelijk onderhoud

  We bieden heel wat innovatieve oplossingen zodat je zelf het onderhoud kan opvolgen. Laat je je liever nog verder ontzorgen? Naast installatie bieden we ook onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw zwembad in optimale staat blijft.
  Door het automatische systeem moeten we er zelf niet veel mee bezig zijn. Het water van ons zwembad blijft altijd in optimale conditie, zonder zorgen.

  Familie Orlent

  Melsele