Over Tuin Luxe

Jouw specialist in luxe zwembaden, jacuzzi’s en poolhouses op maat.

Al meer dan 24 jaar staat Tuin Luxe voor zorgeloze, stressvrije buitenruimtes. We creëren jouw droomproject met uitstekend vakmanschap, kwaliteitsvolle producten en een uitmuntende service.

Michel en Maggie: droomteam voor jouw tuinproject

Michel was al van jongs af aan thuis op de werf. Eerst dankzij zijn ouders, die actief waren in grondwerken, later in zijn eigen onderneming, waar hij die jarenlange ervaring kon inzetten voor tuinprojecten. Ook vandaag staat Michel in voor alles op de werf: “Niets geeft mij meer plezier dan samen met mijn gezin te genieten van de tuin en het zwembad. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe mijn passie voor het ondernemen bijdraagt aan de gelukkige momenten van anderen.”

Maggie is de leading lady in het bureau: dankzij haar organisatorisch talent wordt de klant volledig ontzorgd. Vergunningen aanvragen, administratie op orde brengen, en vooral: de tevreden klant centraal zetten. “De passie om samen iets te realiseren en de glimlach op het gezicht van de klant als het ontwerp tot leven komt. Dat is mijn drijfveer.”

Onze missie

Bij tuin luxe is onze missie om op opmerkelijk buitenruimtes te ontwerpen en te creëren die
diepere emoties en blijvende herinneringen oproepen. Wij geloven dat een tuin meer is dan
alleen een fysieke ruimte: Het is een canvas voor ervaringen, ontspanning en samenzijn.

Onze visie

Onze visie is om een innovator te zijn die de industrie leidt, voortdurend de grenzen van ontwerp en technologie verlegt, en unieke en indrukwekkende buitenleven ervaringen voor onze klanten creëert.

Onze kernwaarden

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Mis deze kans niet om je tuin om te toveren tot een prachtige oase van rust

Vraag nu jouw offerte aan.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droom: een prachtige spa of poolhouse in je eigen achtertuin!

Contacteer ons