Over Tuin Luxe

Jouw specialist in luxe zwembaden, jacuzzi’s en poolhouses op maat.

Al meer dan 24 jaar staat Tuin Luxe voor zorgeloze, stressvrije buitenruimtes. We creëren jouw droomproject met uitstekend vakmanschap, kwaliteitsvolle producten en een uitmuntende service.

Wij creëren jouw droomtuin!

Als ervaren zwembadbouwer begeleiden wij jou van A tot Z bij de realisatie van jouw droomzwembad, -jacuzzi, -poolhouse of totaalproject. We zijn er voor jou vanaf het eerste advies tot de nazorg:

  • Persoonlijke aanpak: in een projec top maat van jouw stijl en budget brengen we je wensen en ideeën tot leven
  • Mooi eindresultaat: door onze 3D-visualisaties krijg je onmiddellijk een realistische blik op jouw project
  • Eén aanspreekpunt: dankzij jouw vaste aanspreekpunt heb jij in elke fase een stem in de planning en uitvoeringstermijn
  • Volledige dienstverlening: van vergunningen regelen tot een vlotte levering en installatie: wij zorgen voor elk detail
  • Doorlopende ondersteuning: onze service stopt niet na de verkoop, ook na de installatie staan we voor je klaar
  • Slimme innovatie: we werken samen met jou aan innovatieve en duurzame oplossingen die je energiekosten laag houden
  • Minimale hinder: met ons vakmanschap en onze professionele aanpak zorgen wij voor minimale hinder

Michel en Maggie: droomteam voor jouw tuinproject

Michel was al van jongs af aan thuis op de werf. Eerst dankzij zijn ouders, die actief waren in grondwerken, later in zijn eigen onderneming, waar hij die jarenlange ervaring kon inzetten voor tuinprojecten. Ook vandaag staat Michel in voor alles op de werf: “Niets geeft mij meer plezier dan samen met mijn gezin te genieten van de tuin en het zwembad. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe mijn passie voor het ondernemen bijdraagt aan de gelukkige momenten van anderen.”

Maggie is de leading lady in het bureau: dankzij haar organisatorisch talent wordt de klant volledig ontzorgd. Vergunningen aanvragen, administratie op orde brengen, en vooral: de tevreden klant centraal zetten. “De passie om samen iets te realiseren en de glimlach op het gezicht van de klant als het ontwerp tot leven komt. Dat is mijn drijfveer.”

Onze missie: de ultieme ontspanning

Klanttevredenheid, dat is waar het allemaal om draait. Een uitmuntende service, topkwaliteit en duurzaamheid gaan voor ons dan ook hand in hand. Wij blijven voortdurend verbeteren en vernieuwen, zodat jij kan genieten van de meest slimme en efficiënte oplossingen. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draagt je ook bij aan een duurzame toekomst.

We ontzorgen onze klanten zo veel mogelijk: over vergunningen hoeven zij zich geen zorgen te maken en we verzetten zo veel mogelijk werk in onze eigen ateliers. Zo beperken we de impact op jouw eigendom tot een minimum.

Met extra bescherming voor je oprit en de weg naar de werf maken we van de realisatie van jouw droomtuin een stressvrije ervaring.

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Mis deze kans niet om je tuin om te toveren tot een prachtige oase van rust

Vraag nu jouw offerte aan.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droom: een prachtige spa of poolhouse in je eigen achtertuin!

Contacteer ons