De rustieke charme van een landelijk poolhouse

Laat jouw zwembad schitteren in stijl

Transformeer je tuin in een oase van rust en charme met een van onze landelijke poolhouses!

Verwen jezelf en je gasten

Met een landelijk poolhouse krijg je meer dan een blikvanger voor je tuin. Een op maat gemaakt ontwerp geeft jou de opbergruimte, kleedkamer of lounge waarin je heerlijk kan ontspannen. De landelijke look van hout voegt niet alleen karakter en textuur toe, maar biedt ook duurzaamheid en sterkte.

Zo genieten jij en je gasten van de warmte en gezelligheid van het poolhouse op jouw maat.

Samen creëren we en een meesterwerk

Bij Tuin Luxe ben jij de architect van je droompoolhouse. Met vakkennis en vakmensen staan we klaar om jouw persoonlijke stijl en wensen te vertalen naar een op maat gemaakt ontwerp.

Ben je op zoek naar een poolhouse met een andere uitstraling? Ook dan kan je bij ons terecht! Van modern tot landelijk, of zelfs een totaalproject: aarzel niet om ons te contacteren en de mogelijkheden voor jouw ideale poolhouse te ontdekken!

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Kies het poolhouse voor jouw tuin

Vraag nu je offerte aan en breng je visie tot leven met een landelijk poolhouse op maat van jouw tuin!

Ontvang vandaag nog jouw offerte en geniet binnenkort van de tijdloze charme van jouw eigen landelijke poolhouse.