Kom tot rust in en naast het water

Creëer een luxe totaalproject in je eigen tuin.

Maak van jouw tuin de prefecte plek om te ontspannen en tot rust te komen met een totaalproject op maat. Van ontwerp tot installatie en onderhoud: Tuin Luxe zorgt voor alles.

Totaalproject zonder zorgen

Met Tuin Luxe heb je aan een adres genoeg om jouw droomtuin uit te bouwen. We creëren een ontwerp op maat van jouw stijl en budget, nemen alle administratie in handen en volgen de installatie en het onderhoud volledig in house op. Zo kun jij zorgeloos genieten van een op maat gemaakt zwembad, een luxe spa en een elegant poolhouse.

Professioneel ontwerp zonder verrassingen

Weet je al heel concreet hoe je je tuin wilt indelen of ben je nog zoekende? We zetten al onze ervaring in en adviseren zodat we je achtertuin transformeren tot een persoonlijk paradijs. Een praktisch en realiseerbaar 3D-ontwerp toont je precies hoe je tuin er zal uitzien. Met materialen van topkwaliteit en een vlekkeloze installatie maken we dat realiteit. Vergunningen, administratie, aanpassingen voor jouw noden … Tuin Luxe zorgt voor alles!

Vlotte installatie

In ons eigen magazijn bouwen we jouw zwembad en poolhouse volledig op maat van je wensen. Pas als de constructie van je poolhouse en zwembad af is, plaatsen we ze in je tuin. Zo ondervindt jij zo weinig mogelijk hinder, blijft je tuin in goede staat en kunnen wij de installatie vlot voltooien!

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Creëer de tuin van je dromen

Vraag nu je offerte aan en tover je tuin om tot een oase van rust!

Ontvang vandaag nog jouw offerte en ontdek hoe we samen jouw droomproject kunnen realiseren.