Een moderne PPC zwembad in je eigen tuin

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Duik onder in het zwembad van je dromen met de duurzame PPC zwembaden van Tuin Luxe!

Tijdloze en moderne uitstraling

Een zwembad uit PPC (polupropyleen) produceren we in vrijwel elke vorm en grootte. Geniet dus van de veelzijdigheid en creëer een zwembad dat perfect past bij jouw buitenruimte. Of je nu droomt van een rechthoekig zwembad, een zwembad met organische vormen of een zwembad met aangepast functies zoals trappen, zitbanken … Tuin Luxe ontwerpt een zwembad op maat dat aan al je eisen voldoet.

Duurzaam en veelzijdig

Combineer duurzaamheid met veelzijdigheid en creëer een betrouwbaar en elegant zwembad. Door hun hoogwaardig kunststofmateriaal zijn PPC zwembaden erg weerbestendig. Ze geven UV, osmose, chemische stoffen en bacteriën dus geen kans!

Geniet van de uitstekende isolatie en het eenvoudige onderhoud met een PPC zwembad van Tuin Luxe.

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Geniet van jarenlang zwemplezier

Vraag nu je offerte aan en kies voor topkwaliteit met een PPC zwembad van Tuin Luxe!

Ontvang vandaag nog je offerte en ontdek hoe we samen je droomzwembad kunnen realiseren