Relax in je luxe poolhouse

Creëer jouw perfecte buitenruimte!

Ontdek de mogelijkheden die een poolhouse je kan bieden: als opbergruimte, kantoor, sportruimte, kleedkamer, en vooral: om te ontspannen.

Op maat van jouw tuin

Een poolhouse is veel meer dan een opslagruimte. Tuin Luxe biedt je een ruim assortiment van poolhouses om aan jouw wensen te voldoen. We ontwerpen het poolhouse van je dromen:

  • Comfort: alle moderne voorzieningen, zoals een douche, keuken, lounges en zelfs een slaapgedeelte
  • Functionele opslag: houd je tuin altijd opgeruimd en veilig, en berg je zwembadbenodigdheden hier netjes op
  • Gastenverblijf: til je gastvrijheid naar een hoger niveau en geef je gasten hun eigen privéruimte
  • Buitenkantoor: werk in alle sereniteit, weg van de drukte van het hoofdhuis
  • Multifunctionele ruimte: richt je poolhouse in als plek om te sporten, te mediteren of als atelier en ontspan er ook in de koudere maanden

Op maat van jouw stijl

Creëer een poolhouse dat perfect aansluit bij de stijl van je woning en je leven. Tuin Luxe bouwt voor jou een poolhouse uit op maat van jouw stijl en jouw noden. We staan voor je klaar met opties voor elke smaak:

  • Een moderne, stijlvolle lounge naast je zwembad
  • Landelijk design met rustieke charme
  • De tijdloze elegantie van een klassiek poolhouse

Vlotte installatie

In ons eigen magazijn bouwen we jouw poolhouse volledig op maat van je wensen. Pas als de constructie van je poolhouse af is, plaatsen we het in je tuin. Zo ondervindt jij zo weinig mogelijk hinder, blijft je tuin in goede staat en kunnen wij de installatie vlot voltooien!

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Kies het poolhouse voor jouw tuin

Vraag nu je offerte aan en breng je visie tot leven met een poolhouse op maat van jouw tuin!

Ontvang vandaag nog jouw offerte en ontdek hoe we samen jouw droompoolhouse kunnen realiseren