Een stijlvol vinylester zwembad in je tuin

De perfecte combinatie van duurzaamheid en stijl

Geniet van jarenlang zorgeloos zwemplezier met de verbluffende uitstraling van de vinylester zwembaden van Tuin Luxe!

Tijdloze keuze voor jouw tuin

Met een levenslange garantie op waterdichtheid bieden de vinylester-zwembaden van Tuin Luxe je jarenlang zorgeloos zwemplezier. Deze zwembaden zijn bovendien erg duurzaam en uitstekend bestand tegen slijtage. Ze zijn supersterk, kleurvast, krasvrij en gemaakt van de beste materialen.

Een speciale 3D-gelcoating zorgt bovendien voor een schitterend effect dat het water van je zwembad doet stralen als nooit tevoren. Met een breed scala aan 3D-kleuren, kan je het perfecte kleurenschema kiezen dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Klassiek blauw of trendy grijs: de keuze is aan jou.

Veilig en comfortabel

Onze vinylester zwembaden bieden je nog meer veiligheid. Een sta-rand op ongeveer 90cm diepte maakt zwemmen in onze rechthoekige zwembaden niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger. Bij onze unieke hoektrap strekt de eerste trede zich uit over de volledige breedte van het zwembad. Daardoor kan die ook dienst doen als een comfortabele zitbank in het water.

Bovendien hebben onze zwembaden een veiligheidsrand, waar het rolluik boven beweegt.  Dit betekent dat het rolluik niet kan kantelen wanneer er per ongeluk op wordt gestapt, wat zorgt voor extra gemoedsrust en veiligheid voor jou en je gezin.

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Geniet van jarenlang zwempleizer

Vraag nu je offerte aan en laat jouw unieke vinylester zwembad ontwerpen!

Ontvang vandaag nog je offerte en ontdek hoe we samen je droomzwembad kunnen realiseren