Verwen jezelf met een luxe jacuzzi

Droom heerlijk weg in een luxe jacuzzi op maat, in het comfort van je eigen tuin!

Creëer een echte zen-ervaring in je eigen tuin en ontspan het hele jaar in een persoonlijke luxe jacuzzi of spa op maat.

Op maat van jouw tuin

Romantisch met z’n tweetjes, gezellig met het gezin of vol plezier met de vrienden: de jacuzzi’s van Tuin Luxe maken jouw droom werkelijkheid. We werken enkel met de beste materialen. Met onze New Generation Leisure jacuzzi’s combineren we comfort, kwaliteit, design, stijl en prijs.

Op maat van jouw stijl

Geen twee tuinen zijn dezelfde. Daarom vind je bij Tuin Luxe steeds een jacuzzi of spa naar jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Geniet bijvoorbeeld van:

  • Aangepaste verlichting
  • Touchscreen displays
  • Instream muzieksystemen
  • Watervalsysteem

Jacuzzi in topconditie

Genieten zonder zorgen van je jacuzzi? Daar staat Tuin Luxe voor. voor een vlotte filtering van het water. Heb je zelf weinig tijd voor het onderhoud? Doe dan beroep op onze speciale onderhoudsservice. Zo is je jacuzzi altijd klaar voor wat quality time met familie en vrienden.

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Hoe houd je jouw luxe jacuzzi en zwembad in topconditie?

 

Wil je zonder zorgen blijven genieten van je op maat gemaakte jacuzzi, maar heb je weinig tijd voor het onderhoud?  Geniet nu van onze speciale onderhoudsservice.  Wij dragen zorg voor jouw zwembad en jacuzzi.  Bovendien zorgt ons Smart Pool en Spa-systeem voor een vlotte filtering van het water.  Zo kan je optimaal blijven genieten van jouw ontspanningsplekje.

Geniet van echte ontspanning

Vraag nu je offerte aan en kies voor topkwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid met een op maat gemaakte luxe jacuzzi van Tuin Luxe!

Ontvang vandaag nog jouw offerte en ontdek hoe we samen jouw droomjacuzzi kunnen realiseren.