Een stijlvolle lounge naast je zwembad

Laat jouw zwembad schitteren in stijl

Geef je tuin een unieke uitstraling met modern poolhouse van Tuin Luxe!

Verwen jezelf en je gasten

Een moderne poolhouse is niet alleen een echte blikvanger, maar is ook erg handig en functioneel. Of je nu een opbergplaats wilt voor je zwembadspullen, een omkleedruimte, of een persoonlijke luxelounge: een modern poolhouse biedt je de perfecte oplossing.

Geniet in stijl van het uitzicht en je gasten met de moderne poolhouses van Tuin Luxe.

Samen creëren we een meesterwerk

Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch en strak ontwerp of liever iets meer tijdloos, bij Tuin Luxe geniet je van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw stijl en wensen.

Ben je op zoek naar een poolhouse met een andere uitstraling? Ook dan kan je bij ons terecht! Van modern tot klassiek, of zelfs een totaalproject: aarzel niet om ons te contacteren en de mogelijkheden voor jouw ideale poolhouse te ontdekken!

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Kies het poolhouse voor jouw tuin

Vraag nu je offerte aan en breng je visie tot leven met een modern poolhouse op maat van jouw tuin!

Ontvang vandaag nog jouw offerte en zie binnenkort hoe jouw moderne poolhouse je tuin doet stralen.