Een inox zwembad als blikvanger in jouw tuin

Strak en modern design in duurzame uitvoering

Geniet van de luxe uitstraling en het tijdloze design van een inox zwembad van Tuin Luxe!

Perfectie tot in de puntjes

Bij Tuin Luxe kan je rekenen op maatwerk tot in de puntjes.  Of je nu kiest voor een rechthoekig ontwerp of een gebogen rand: wij zorgen ervoor dat jouw inox zwembad perfect past bij jouw stijl en smaak.

Een inox zwembad geeft je bovendien volledige ontspanning: omdat het oppervlak glad en poriënvrij is, is het erg onderhoudsvriendelijk.  En dankzij onze snelle en efficiënte plaatsing, kan je in een mum van tijd genieten van je eigen luxe zwemparadijs in jouw eigen tuin.

Vakantiegevoel in eigen tuin

Wat is er nou beter dan volledig ontspannen in je eigen zwembad?  Tuin Luxe biedt je hoogwaardige zwembaden van topkwaliteit, die perfect passen bij jouw wensen en behoeften. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, geniet je steeds van deskundig advies en de beste oplossingen voor jouw situatie.

Van het ontwerp en de aanleg tot het onderhoud van je zwembad, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.  Zo kun jij zorgeloos genieten van je eigen zwemparadijs.

We hebben Tuin Luxe gecontacteerd voor het plaatsen van een zwembad, poolhouse en andere werken in onze tuin. We deden onze inspiratie op in hun prachtige toontuin.  Daarna maakten we snel een afspraak met Michel en Maggie.  Ze informeerden ons duidelijk over alle mogelijkheden. Bovendien maakten ze zelfs een ontwerp voor ons. Ook over de uitvoering van de werken zijn we zeer tevreden. Alles verliep stipt volgens planning. Het personeel was vriendelijk en de afwerking is van hoge kwaliteit. We zijn zeer tevreden klanten en raden Tuin Luxe zeker aan!

K. Hollanders

Geniet van jarenlang zwemplezier

Vraag nu je offerte aan en werk met Tuin Luxe een ontwerp uit op maat van jouw tuin!

Ontvang vandaag nog je offerte en ontdek hoe we samen je droomzwembad kunnen realiseren