Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Polypropyleen zwembad

Deze zwembaden te koop bij onze onderneming, gevestigd in Beveren, zijn ieder een polypropyleen zwembad met een extra UV-afwerking. Dat maakt ze zonbestendig, geeft ze een lange levensduur en creëert een schitterende, natuurlijke waterkleur. Net zoals bij onze monoblock inbouwzwembaden in vinylester garanderen we evengoed een korte plaatsingstijd voor een polypropyleen zwembad.

Uw persoonlijk polypropyleen zwembad

Elk polypropyleen-zwembad is maatwerk. Alle vormen en afmetingen zijn mogelijk. Dat is meteen ook de grootste troef van dit zwembadtype. Het typische design van een polypropyleen-zwembad is herkenbaar aan rechte, strakke hoeken. Zowel het klassieke skimmer-zwembad als een hoogwaterlijnskimmer of een overloopzwembad en zelfs een zwembad met grasrand behoren tot de mogelijkheden.

Service en zwembadonderhoud

Een zwembad, daar draagt u best zorg voor. Of u laat onze onderneming dat in uw plaats doen. Zowel onze dienst na verkoop als de jacuzzi- en zwembadservice die wij bij Tuin Luxe aanbieden staan in het teken van een lange levensduur en maximaal onderhoud van uw zwembad in regio Beveren. Lees hier verder over ons bedrijf en onze werkwijze. Is er polypropyleen zwembad niets voor u? Dan kan u een kijkje nemen naar onze mozaïek zwembaden!

Vraag een offerte aan voor uw privé polypropyleen zwembad

Vraag vandaag nog uw offerte aan via ons contactformulier, dan zorgen wij dat u snel een prijsvoorstel in uw bezit heeft. Of maak een afspraak en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op via een communicatiekanaal van uw keuze. Telefonisch zijn wij ook steeds bereikbaar via het nummernummer 03 336 38 17. Wij staan al uw vragen met plezier te woord!

PPC Zwembaden
PPC Zwembaden
PPC Zwembaden