Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

✓ Volledig te personaliseren keramisch zwembad

✓ In Beveren geproduceerd

✓ Eigen transport met snelle levering

Met plezier maken wij voor u een zwembad op maat, volledig afgestemd naar uw noden. Want onze onderneming zet zich volledig in om van uw wensen werkelijkheid te maken. Ongeacht of uw zwembad nu vervaardigd is uit inox, polypropyleen, keramiek of afgewerkt met mozaïektegels. In ons atelier in Beveren maken wij elk zwembad op maat!

Neem nu contact op!

Een poolhouse met jacuzzi in uw eigen tuin

Naast uw keuze uit materiaal zijn er nog een heleboel andere keuzemogelijkheden waar u samen met uw familie uw hoofd over kunt buigen. Want een zwembad op maat, dat is natuurlijk plezier voor heel de familie. Een PPC-zwembad kan bijvoorbeeld voor u gemaakt worden in quasi elke vorm en afmeting, eventueel met opties als een grasrand rondom het zwembad. Of personaliseer uw mozaïektegels in een kleur naar uw keuze, en bepaal zo zelf de kleur van het water in uw mozaïekzwembad. Want de kleur van uw water wordt sterk beïnvloedt door de kleur van de tegels. Verder heeft u bij een keramisch zwembad de keuze uit een heleboel 3D-kleuren. En ook uw zwembad uitrusten met een hoektrap, zitbank of onderwaterstrand behoort tot de mogelijkheden. Zoals u ziet, met een zwembad op maat is veel mogelijk! Neem hier een kijkje in ons aanbod aan zwembaden.

Vraag een offerte voor uw zwembad op maat

Bent u klaar om uzelf te trakteren op een zwembad op maat gemaakt, hier in Beveren? Vul dan snel info@tuin-luxe.be of door ons gewoonweg te bellen op het nummer 03 336 38 17!