Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Een poolhouse met landelijk design

Een poolhouse met landelijk design naast uw zwembad in de tuin brengt een aantal extra voordelen met zich mee. Want hiermee geniet u bij u thuis niet enkel van te zwemmen in uw zwembad, maar ook van naast het water te ontspannen in uw poolhouse in landelijke stijl. Verder voorziet dit poolhouse in landelijke stijl u van de nodige ruimte om een minimum aan onderhoudsmateriaal of speelgoed van de kinderen op te bergen. Evengoed heeft u de mogelijkheid om een kleedruimte te voorzien of gewoon alles praktisch en eenvoudig bij de hand te houden.

Een houten poolhouse met landelijk design

Om de uitstraling van uw tuin in regio Beveren te veranderen, is de plaatsing van een poolhouse in landelijke stijl zeker te overwegen. Want een poolhouse is handig én meteen een eyecatcher! Zeker naast uw zwembad op maat.

In een landelijk poolhouse speelt hout een belangrijke rol. U kiest voor deze bouwstijl omdat u ervan houdt, omdat het past bij de rest van uw huis en tuin en omdat Tuin Luxe voor een fantastisch eindresultaat gaat. Neem een kijkje naar onze poolhouses met modern design indien een landelijk poolhouse niet naar uw wens is!

Vraag nu een offerte aan voor uw landelijk poolhouse!

Vraag vandaag nog uw offerte aan via ons contactformulier om snel van ons terug te horen met een correct prijsvoorstel voor uw poolhouse in landelijke stijl! Zo maakt u met dit gezellig poolhouse uit hout een echte eyecatcher van uw tuin. Wij staan zelf in voor eventueel transport, wat voor u betekent dat onze onderneming u snelle en flexibele levering kan bieden. Al onze leveringen vertrekken vanuit Beveren, waar onze onderneming is gevestigd. Onze onderneming is steeds beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, dit zowel telefonisch op het nummer 03 336 38 17 als via mail per info@tuin-luxe.be.

Landelijk
Landelijk
Landelijk
Landelijk