Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

✓ Volledig te personaliseren keramisch zwembad

✓ In Beveren geproduceerd

✓ Eigen transport met snelle levering

De naam van onze onderneming zou misplaatst zijn indien wij u niet de optie voor een poolhouse uitgerust met een jacuzzi zouden bieden. Een poolhouse met jacuzzi is namelijk de ultieme vorm van relaxatie. Zo kunt u bijvoorbeeld de kinderen zien zwemmen terwijl u zelf geniet van een heerlijke jacuzzi, al dan niet met een glaasje champagne erbij. Een oase van rust in uw eigen tuin in regio Beveren, dat is wat wij u willen bieden met deze optie voor een poolhouse met jacuzzi.

Neem nu contact op!

Een poolhouse met jacuzzi in uw eigen tuin

Heeft u nog geen poolhouse? Dan zal u natuurlijk eerst uw keuze moeten maken uit onze verschillende soorten poolhouses, alvorens deze te voorzien met een jacuzzi! Wij bieden u poolhouses aan in drie unieke stijlen, namelijk: modern, klassiek en landelijk. Zo zal u ongetwijfeld een poolhouse vinden in de stijl die past bij uzelf en uw tuin. Heeft u uw keuze van poolhouse gemaakt, of bezit u alreeds een poolhouse? Neem in dat geval zeker een kijkje naar het type van jacuzzi die onze onderneming doorgaans installeert, zo krijgt u alvast een beeld hoe uw toekomstige jacuzzi eruit zal zien. Zoals u zal ontdekken, is maatwerk zeker mogelijk. Zo heeft u bijvoorbeeld inspraak in verlichting, sturing en design!

Begin te ontspannen als een koning(in) en vraag nu uw offerte aan

Maak uw dromen werkelijkheid en maak de sprong om een poolhouse met jacuzzi bij u thuis in Beveren te laten plaatsen door Tuin Luxe. Zo transformeert u uw tuin in uw eigen persoonlijke spa-resort! Een offerteaanvraag kunt u ons eenvoudig doorsturen door dit contactformulier in te vullen. Bij enige vragen bent u steeds welkom om ons op te bellen   op het nummer 03 336 38 17!