Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Een luxe jacuzzi op maat in uw tuin

Wat is er heerlijker dan wegdromen met een glaasje in een luxe jacuzzi op maat, in het comfort van uw eigen tuin? Een persoonlijke luxe jacuzzi of spa op maat is een investering in uw tuin, maar ook in het fysiek en mentaal welzijn van uzelf en uw huisgenoten. In de winter of in de zomer, een spa of jacuzzi is gezond, weldadig, werkt ontspannend en dat merkt u vanaf het eerste gebruik. Tuin Luxe kiest voor New Generation Lesure uit Beveren als het gaat over jacuzzi’s en spa’s. Omdat kwaliteit, design, stijl en prijs één perfect geheel moeten vormen. Onze modellen zijn beschikbaar vanaf 3 personen.

Maatwerk is, net zoals bij onze poolhouses en zwembaden, mogelijk. Zeker in een spa of jacuzzi is verlichting, sturing of design vaak een persoonlijke keuze. De mogelijkheden zijn dus divers, ook wat accessoires betreft. U kunt uw jacuzzi dus helemaal naar hartenlust aanpassen naar uw eigen stijl! Of ga voor een poolhouse met jacuzzi, want zo wordt uw luxe jacuzzi ongetwijfeld een echte blikvanger!

Onderhoud van uw luxe jacuzzi en zwembad

Om een jacuzzi of zwembad gebruiksklaar te houden is er regelmatig onderhoud vereist. Wij begrijpen echter dat niet iedereen hier de tijd voor heeft. Vandaar dat wij u ook een service aanbieden waarbij onze onderneming zorg draagt voor uw jacuzzi of zwembad in uw plek. Zo kunt u dubbel zo hard genieten van de luxe jacuzzi in uw tuin, naast uw op maat gemaakt zwembad! Verder raden wij u ook de installatie van ons Smart Pool en Spa-systeem aan voor een vlotte filtering van uw water.

Vraag een offerte aan om een luxe jacuzzi te laten installeren

Door een luxe jacuzzi, op uw maat gemaakt, te laten installeren kunt u volop genieten in uw eigen tuin in Beveren. Verwen uzelf, en ga voor een persoonlijke jacuzzi op uw maat gemaakt! Een offerte aanvragen is eenvoudig en volledig vrijblijvend. Vraag dus nu in geen tijd een offerte aan via ons contactformulier! Zit u met vragen? Stel ze ons. Wij voorzien u graag van advies. Voor al uw vragen kunt u steeds telefonisch terecht op het nummer 03 336 38 17 of door te mailen naar info@tuin-luxe.be.