Wat kost een zwembad?

Droomt u van een eigen luxe privézwembad? Het is een logische vraag wat zo’n zwembad precies gaat kosten. Bij de overweging voor een eigen inbouwzwembad zijn er veel variabelen die de uiteindelijke prijs beïnvloeden, zoals het model, de installatie en accessoires.

Bij Tuin Luxe hechten we veel waarde aan transparantie, vooral bij een dergelijke investering. Daarom adviseren en begeleiden we u bij het verkennen van de mogelijkheden en het bepalen van uw budget. Zo zorgen we ervoor dat uw droomzwembad aansluit bij zowel uw wensen als uw financiële mogelijkheden.

De kosten van uw zwembad worden door diverse factoren bepaald:

  1. Type zwembad: Onze specialiteit bij Tuin Luxe is het Monoblock zwembad, een zwembad uit één stuk. Deze zwembaden bieden een luxe uitstraling, duurzaamheid en integreren naadloos in uw tuin.
  2. Afmetingen: We hebben een scala aan maten, variërend van 4m tot 12m, passend voor elke tuin. Uiteraard beïnvloeden deze afmetingen de prijs.
  3. Extra opties: Verrijk uw zwembadervaring met opties zoals LED-verlichting, watervallen of een tegenstroom zwembadmachine. Ook rolluiken zijn mogelijk.
  4. Grondwerken en bouwkosten: Buiten het zwembad zelf zijn er bouwkosten voor de installatie. Wij geven u een inschatting van deze kosten.
  5. Afwerking: Uw keuze in afwerkingsmateriaal heeft ook invloed op de uiteindelijke prijs.

Wat Tuin Luxe uniek maakt, is dat wij onze zwembaden in eigen atelier vervaardigen. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op al uw specifieke wensen.

Voor een gedetailleerde kostenraming raden we aan om een gesprek aan te gaan met een van onze specialisten, zij voorzien u van een op maat gemaakte offerte!

Interesse of een vraag?

Neem contact met ons op

Maak je dromen werkelijkheid. Trakteer jezelf op het ultieme vakantiegevoel met een op maat gemaakt zwembad in je eigen tuin. Of je nu wilt ontspannen in de zon of een verfrissende duik wilt nemen, bij Tuin Luxe zorgen ervoor dat je in stijl kan genieten.

Contacteer ons

Tuin Luxe

Uw specialist in Zwembaden, Spa’s en Poolhouses

Gevestigd in Beveren-waas, Zijn we al meer dan 24jaar de vertrouwde naam in het vak. Onze oprichter, Michel Van Hal, heeft een duidelijk doel voor ogen: het moeiteloos realiseren van jouw droomzwembad, jacuzzi, Pool house of zelfs een volledig op maat gemaakt totaal tuinproject. Met die intentie in gedachten, streven we dagelijks naar vakmanschap van topkwaliteit, hoogwaardige producten en een service die uitmuntendheid belichaamt.

Contacteer ons

Graag persoonlijk advies?

Neem contact op

Onze experts staan klaar om jouw ideeën te bespreken en waardevol advies te geven voor jouw situatie!